Gescheiden en gebonden

GESCHEIDEN MAAR NOG GEBONDEN DOOR GEZAMENLIJKE HYPOTHEEK ZOLANG HET HUIS NIET VERKOCHT IS.

Verliefd, getrouwd, huisje, boompje, beestje. Dan slaat het noodlot toe, ruzies en u groeit uit elkaar. Scheiding is snel een feit en u hoopt ook snel weer uw eigen leven op te kunnen gaan bouwen. Dan blijkt dat u nog steeds samen aansprakelijk bent voor de hypotheek en een aantal credieten; u kunt geen ander huis kopen. Uw ex hangt nog als een blok aan uw been, u kunt geen kant op, de relatie met uw nieuwe partner wordt er mee overschaduwd.

wintertijd-kaarsje
Gigner kitten

Of u nog gaat scheiden of u bent al gescheiden, grote gezamenlijke financiële verantwoordingen zoals een hypotheek laten zich vaak minder snel oplossen dan een huwelijk. Het komt zelfs voor dat ex partners nog samen moet leven onder één dak, omdat er financieel geen andere oplossing is. Laat staan een aanschaf van een andere woning.

Ook al is er geen of weinig eigen vermogen in de woning of één van de partners wil in de oude woning blijven, gezamenlijke geldzorgen hoeven geen handboeien te worden. Wij hebben diverse oplossingen en streven ernaar om binnen 28 dagen met een passende oplossing te komen zodat u beiden verder kunt met uw nieuwe leven.
Laat Hulplijn Vastgoed u helpen.

Klik hier voor een afspraak!Bespreek uw mogelijkheden

met één van onze experts in een gratis eerste consult

Wij staan klaar om u te helpen met uw huis probleem.

Geef een reactie