Broken chain

ALS DE VERKOOP VAN ÉÉN HUIS IN DE KETTING NIET DOORGAAT, VALT DE REST OM ALS DOMINOSTENEN.

Ein-de-lijk!!! U heeft uw huis verkocht. Onder voorbehoud want de koper moet zijn overbruggingshypotheek rond krijgen. Ook hij heeft zijn huis te koop, ook hij heeft eindelijk iemand die dolgraag het huis van uw koper wil kopen. Prima toch?
U bent al lang blij, want nu kunt u eindelijk verder. U zet uw (voorlopige) handtekening onder het koopcontract van de grotere woning waar u en uw gezin zo aan toe zijn. De verhuizing wordt in gang gezet.
Erfenis met gedateerd huis
Erfenis met gedateerd huis

Alles wordt alvast ingepakt, de kinderen gaan alvast naar de school die zo lekker in de buurt ligt van uw nieuwe grotere woning. Wachtend op de definitieve verkoop. Na een half jaar hoort u dat de verkoop van uw huis toch niet doorgaat. De koper van de woning van uw koper verloor zijn baan en haakte af.

Een typisch voorbeeld van een “Broken Chain” waarbij een hele rij gezinnen van voren af aan opnieuw hun huis moeten zien te verkopen. Vaak met dramatische gevolgen en hoge extra kosten.
In een dergelijke “chain”, engels voor ketting, zijn alle deelnemers in deze ketting afhankelijk van het slagen van de vorige schakel. Mocht één van de kopers bijvoorbeeld geen financiering kunnen krijgen, dan breekt de hele ketting op die zwakke schakel en dat heet een Broken Chain.

Afhankelijkheid van de verkoop van de huizen in de ketting kunnen u in grote problemen brengen. Het beste is buiten een chain te blijven, zit u er toch onverhoopt aan vast dan kunnen wij u mogelijk verder helpen. Ook diegene eerder of later in de chain kunnen we ook helpen. Zo kunnen we heel wat toch op gang krijgen. Helpt u mee, wij helpen U!!

Klik hier voor een afspraak!Bespreek uw mogelijkheden

met één van onze experts in een gratis eerste consult

Wij staan klaar om u te helpen met uw huis probleem.