Kans: starter zonder eigen geld

START ZONDER GELD

Je bent jong en ….je wilt een huis.
Van jongs af aan heb je de behoefte gehad om zo snel mogelijk onafhankelijk te zijn.
Je bent al vroeg begonnen met bijbaantjes, en je vond het heerlijk om het geld dat je verdiende ook weer snel uit te geven. Alles ging op aan uitgaan, kleding en je mobiele telefoon.
Sparen deed je maar mondjesmaat. En datgene dat je gespaard had gebruikte je om feest te vieren tijdens je vakanties die je met je vrienden hield.

gescheiden en gebonden door hpotheek
gescheiden en gebonden door hpotheek

Maar nu heb je al weer een tijdje een leuke baan via het uitzendbureau en je woont verdorie nog gewoon bij je ouders in. Je hebt een leuke vriendin ontmoet en je hebt het idee dat dit meisje wel eens een blijvertje zou kunnen zijn. Dit voelt heel anders dan al die andere vriendinnen waarmee je aan het flierefluiten was.
En daarmee ontstaat ineens heel sterk de wens om nu echt op jezelf te gaan wonen. Omdat je voor je leeftijd toch al heel aardig verdient, kom je niet in aanmerking voor sociale woningbouw in je gemeente. Dat is trouwens ook niet eens wat je wilt, nee je wilt gewoon je eerste huis kopen!
Omdat je via een uitzendbureau werkt, krijg je geen hypotheek bij de banken. En er staat nauwelijks geld op je spaarrekening. Je bent echt bereid om je leven te beteren en nu meer te sparen en geen geld meer over de balk te gooien. Maar, je wilt NU een eigen huis en niet nog een paar jaar bij je ouders in blijven wonen ….!!!

Klik hier voor een afspraak!Bespreek uw mogelijkheden

met één van onze experts in een gratis eerste consult

Wij staan klaar om u te helpen met uw huis probleem.

Geef een reactie