Onmogelijke erfenis

SOMBERHEID NA EEN ERFENIS? EEN ONVERKOOPBAAR GEDATEERD HUIS? AMPER OPGEWASSEN TEGEN ALLES?

Ooit ging het komen, nu zijn uw ouders toch ineens allebei overleden en laten de kinderen hun huis na. Geld was er nooit, er is zuinig geleefd, het huis heeft achterstallig onderhoud en is zwaar gedateerd. De successierechten worden opgeëist door de belastingdienst, één van de erfgenamen wil NU geld zien en weigert mee te werken aan een rustige verkoop. Er is echter geen enkele belangstellende.

kopen of huren
kopen of huren
.

Zonder het noodzakelijke onderhoud en het vervangen van de zware datering is het huis eigenlijk onverkoopbaar. Het gaat veel geld kosten en ook veel tijd, dan nog is een snelle verkoop ongewis.

OF

Uw partner is overleden, zelf kunt u in uw eentje de hypotheek helaas niet opbrengen. U verkoopt de woning liever niet maar u ziet eigenlijk geen kans om de woning aan te houden. Het verwerken van uw verlies en ook de ondersteuning van uw kinderen, uw baan, de tuin. Gewoon te veel om dan ook nog met uw geldzorgen lang te wachten op een uiteindelijke verkoop.

Vele scenario’s zijn denkbaar. Hoe het huis er ook uit ziet, wel of niet verkoopbare staat, wat de situatie ook is, voorkom dat de problemen groter worden dan u zelf. Kom eens met ons praten, we hebben goede oplossingen. Laat het toch al nare verlies niet ook uw ondergang worden en neem contact met ons op! Wij helpen u graag!

Klik hier voor een afspraak!Bespreek uw mogelijkheden

met één van onze experts in een gratis eerste consult

Wij staan klaar om u te helpen met uw huis probleem.

Geef een reactie