Financiële problemen

UW HUIS IS IN GEVAAR ALS U DE HYPOTHEEK EN UW LENINGEN NIET MEER KUNT BETALEN.

Het was lange tijd helemaal ok, een hypotheek met wat meer geleend voor de nieuwe keuken. Een financiering voor een auto. Een krediet bij een postorderbedrijf, en ja nog wat kleine losse dingen. Valt allemaal wel mee dacht u. Regelmatig komt er meer geld binnen uit bonussen en overwerk. Ineens zit de klad erin op het bedrijf waar u werkt dat snel er na al niet meer bestaat. U staat op straat! De uitkering die u tijdelijk krijgt is op basis van uw vaste uren, géén uitkering over bonussen en overuren.

Winter is fijn als goed voorbereid.

Zo zit u ineens in de grote problemen. In het verleden is er te gemakkelijk door banken uitgeleend, u dreigt nu die rekening te betalen. Uw huis is in gevaar als u de hypotheek en alle extra leningen en kredieten niet meer kunt betalen. Een open deur wellicht maar schuld is geld dat niet van u is. Schuld moet met rente terugbetaald worden. Zodra er niet betaald (kan) worden loopt het vaak heel snel slecht af. Bij beslaglegging zult u uw huis verliezen, er hangt dan ook voor u faillissement in de lucht. Dat is zeker niet licht op te nemen.

De enige manier om uw schuld aan te pakken is door die af te betalen én drastische maatregelen te treffen om de maandelijkse uitgaven te verminderen. Vaak zijn er mogelijkheden om snel schulden te saneren zodat uw hypotheek en andere kredieten niet meer als een molensteen om uw nek hangt. Wij zoeken samen met u naar naar de best mogelijke oplossing.

Klik hier voor een afspraak!Bespreek uw mogelijkheden

met één van onze experts in een gratis eerste consult

Wij staan klaar om u te helpen met uw huis probleem.

Geef een reactie