Opnieuw verliefd en op leeftijd? Heerlijk!

Opnieuw verliefd en op leeftijd? Heerlijk!
Opnieuw verliefd

opnieuw verliefd en op leeftijd…. Samen verder is fijn!

Maar wat te doen als je beide een eigen woning hebt?


 

Tjee… ik had geen idee dat ik nog zo verliefd kon worden op mijn leeftijd.

Twee jaar geleden is mijn vrouw overleden. Wij waren twee handen op één buik en al vanaf ons 16e bij elkaar. Zij was vroeger mijn buurmeisje dus we kenden elkaar al door en door. Toen we 21 waren, zijn we getrouwd en al gauw kregen we kinderen, 3 in totaal.

We zijn eigenlijk ons leven lang verliefd op elkaar gebleven. Als ik haar diep in de ogen keek, voelde ik nog dezelfde intensiteit als toen we 16 waren, heel bijzonder.

 

Toen ik gepensioneerd was gingen we samen veel op pad. We hielden ervan om mooie plekjes in Nederland te ontdekken. Achterop de fietsendrager gingen onze toerfietsen en dan reden we zomaar ergens naar toe met de auto. Dan hoppa, op de fiets en met gps maakten we dan hele toertochten. Wat zijn die smartphones toch handig in deze moderne tijd.

Opnieuwverliefd
opnieuwverliefd

 
 

Tot twee jaar geleden hadden we de tijd van ons leven. Toen werd ze ongeneselijk ziek, niets meer aan te doen. Ondanks dat we gezond leefden, kreeg zij alvleesklierkanker. Binnen drie weken is ze toen van me heen gegaan. Met haar stierf ik een beetje mee.

Een half jaar geleden ontmoette ik Tinus. Eigenlijk heet ze Tineke, maar intimidi noemen haar Tinus.

Ik kwam haar tegen in de pauze van een theatervoorstelling waar ik samen met mijn dochter was. Tinus was er samen met een vriendin. Eerlijk gezegd dacht ik eerst dat het een lesbisch stel was. Wachtend in de rij voor de koffie kruisten onze blikken, dat wil zeggen, ik kon mijn ogen niet meer van haar los maken. Er sprong niet één vonk over, maar vele vele vonken tegelijk en over en weer. In één klap was ik opnieuw verliefd. Wie had dat ooit kunnen bedenken.

Na twee maanden hadden we het al over samenwonen. Waarom nog langer wachten als je het beiden zeker weet? De vakantie samen bevestigde wat we beiden voelden. En heel fijn; Tinus fiets ook heel graag…

Opnieuw verliefd

Nu is er wel een probleem, we hebben namelijk beiden een eigen woning. Heel zorgvuldig hebben we beiden vermogen opgebouwd voor de kinderen. We wonen nu samen in haar woning, want die is zo lekker dicht bij de stad. Maar wat doe ik nu met de mijne?

 

 

Kijk, de huizenprijzen zijn tegenwoordig zo laag! Wat blijft er dan nog over aan vermogen voor mijn kinderen als ik mijn huis nu verkoop? Tinus zit met hetzelfde probleem. De huizenprijzen gaan vast weer stijgen, maar hoe lang moeten we daarop wachten? En trouwens …. Ik wil niet wachten, want alle tijd die we samen hebben, daar willen we optimaal van genieten. Ik ben me bewust hoe kort het leven kan zijn en hoe snel het leven weer van je ontnomen kan worden.

Wat een dilemma zeg: ik hou me liever met leuke en gezellige dingen bezig, samen met Tinus. Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om me te verdiepen in de huizenmarkt en de hele economie. Aan de andere kant wil ik mijn kinderen niets te kort doen. Als het huis verkocht wordt, moeten zij daar optimaal van kunnen profiteren.

Tinus zit nogal vaak achter facebook. Handig joh, want daar worden alle foto’s gepost van de kleinkinderen. Nu zag ze laatst een advertentie van Hulplijn Vastgoed. Had geen idee wat die jongens precies doen, maar ze helpen je in ieder geval als je in de knel zit met je huis. Daar heeft Tinus me op gewezen. Even het contactformulier ingevuld en kort daarna al reactie van ze! Intussen al een eerste gesprek gehad, veelbelovend! Ze denken met je mee, komen met diverse oplossingen maar laten jou de keus. Kijk daar hou ik wel van! Dit gaat het vast wel worden…

Laat Hulplijn Vastgoed je helpen met je huis als je opnieuw verliefd bent zoals dit leuke stel….

Klik hier voor een afspraak!Bespreek uw mogelijkheden

met één van onze experts in een gratis eerste consult

Wij staan klaar om u te helpen met uw huis probleem.

 

Wilt u vaker een blog lezen van hulplijn vastgoed? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

 

Geef een reactie