Vakantie woning voor ons allemaal

Vakantie woning voor ons allemaal
Akerstraat 153- W185 6445 CP Brunssum

Ken je dat gevoel: even willen uitblazen in een vakantie woning ?

Maar zo vermoeid zijn dat het regelen van een (korte) vakantie je al teveel is?


“Mam…. Waar ligt Brunssum eigenlijk?”

De jongste telg uit het gezin met 3 kinderen, de meest avontuurlijke, komt soms met vragen op onverwachte momenten.
“Uh… hoezo, heb je soms een topo-toets na je vakantie? En wat dacht je van google, je beste vriend? Dan hoef je mij niet steeds lastig te vallen.”

+ uurtje later + : “Mam, mam…. Ik heb alles op google gevonden! Brunssum ligt in Zuid-Limburg, het ligt nog onder Sittard, maar boven Kerkrade. En ken je het bestaan van de Brunssummerheide? Dat is een heel groot natuurgebied van Natuurmonumenten waar je kunt wandelen en fietsen. Weet je nog dat je was uitgekeken op die drukke vakanties op Mallorca en liever tot rust kwam, gewoon ergens in de natuur in eigen land?”

 

Zij was nu net bezig om de aardappelen te schillen om een lekkere stamppot te maken. Haar zonen hadden altijd enorme honger als ze thuiskwamen van het voetballen. Haar man was boven op zijn kantoor bezig met de administratie. Zijn zaak liep als een trein. De administratie hield hij echter nog graag in eigen hand.


 
 

Ze begreep niet helemaal waarom haar dochter zo enthousiast klonk. Normaal gesproken hoorde ze haar alle plaatsen van een provincie opdreunen als ze een topotoets had. Nu leek er toch iets anders aan de hand te zijn. “Lieverd, is het oké voor je tijdens het eten je verhaal te doen? Ik kan je nu niet goed volgen”. Haar dochter reageerde spontaan: Ja tuurlijk mam; dan hoort iedereen het nieuws tegelijkertijd!”

Anderhalf uur later zaten ze met het hele gezin heerlijk te smullen. Gewoon lekker de pan op tafel, zodat iedereen zelf kon opscheppen. Haar zonen deden verslag van hun voetbalwedstrijd. Ondertussen zag ze haar dochter steeds maar wiebelen op haar stoel. “Hey lieverd, ik geloof dat jij ook graag iets wil zeggen?”

Voor haar 10 jaar was ze aan de wijze kant. Geen wonder met twee oudere broers. Ze stak van wal: of iedereen nog wist hoe rampzalig mama de laatste vakantie had ervaren? En hoe belangrijk het voor iedereen was om tot rust te komen tijdens de vakanties. Maar eventueel ook nog tussendoor. En papa, die zo hard aan het werk was met zijn eigen zaak. Die kon tussentijds toch ook wel ontspanning in de natuur gebruiken? Iedereen keek haar met een bepaalde verwachting aan. Wat had die kleine nou weer bedacht?

 

brunssum1
brunssum2
brunssum4
brunssum5
brunssum6
brunssum7

Nou ze had een goed plan: er stond een vakantie woning te koop in een park net onder Brunssum. En niet zo’n kleine vakantie woning, maar net zo groot als een eengezinswoning! Pap, dat kun jij toch wel betalen? Het is een 10-persoonshuis, groot genoeg voor ons allemaal. Zelfs als haar broers een vriendin zouden krijgen, was er nog genoeg ruimte!

 

Ze had een advertentie op facebook gezien. Mama was weer eens vergeten uit te loggen. Daar had zij pienter gebruik van gemaakt!
Ze klonk zo overtuigend enthousiast dat ze afspraken om na het eten met z’n allen de advertentie eens goed te bestuderen.

Mama was aangenaam verrast over de moderne inrichting en dat er twee badkamers waren. Papa werd juist heel blij toen hij las dat er heel dicht in de buurt een golfbaan was. Naast zijn eigen zaak was golf zijn tweede grote passie.
Haar sportieve broers die beiden van mountainbiken hielden, zagen dat ze die hobby mooi op de Brunssummerheide konden uitoefenen. Het park grenst zelfs direct aan het gebied!

Eigenlijk was er voor iedereen wel wat wils. Maar of kopen van zo’n woning nou direct een goed idee was? Maar ook daar had de kleine dame direct repliek op: Als we er zelf niet in zitten, kunnen wij de woning toch gewoon zelf gaan verhuren? Leuk om te zien dat zij ook het ondernemerschap in zich had, net als haar vader!

Mmmm…. Ineens had die kleine iets los gemaakt bij iedereen. Alles eerst maar eens laten bezinken. Volgende week contact opnemen de makelaar. Een bezichtiging zou echt heel leuk zijn! En wat een leuk idee een eigen vakantie woning…

Wordt vervolgd,
Wil jij weten waarom dochterlief zo enthousiast was en mama verliefd op het huis?
Klik hier om de vakantie woning te bekijken! – kijk hier: www.boek-offermans.nl – woning in Brunssum en deze ook: www.boek-offermans.nl – woning in Susteren

Laat Hulplijn Vastgoed je helpen met jouw vakantie woning op originele wijze te promoten….

Klik hier voor een afspraak!Bespreek uw mogelijkheden

met één van onze experts in een gratis eerste consult

Wij staan klaar om u te helpen met uw huis probleem.

 

Wilt u vaker een blog lezen van hulplijn vastgoed? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

 

Geef een reactie