Valentijndag, de mooiste dag voor liefde

Valentijndag, de mooiste dag voor liefde
Valentijndag

Echte Valentijndag aanbidder: ooit gehad?

En als het dan wat wordt…..   

 

 

Rond deze tijd van het jaar ervaart ze nog steeds een gevoel van opwinding.

Dat komt vanwege alle mooie rode harten die ze overal tegenkomt en de chocoladegeur die haar in bepaalde winkels tegemoet treedt. En natuurlijk haar heerlijke ervaring met haar mannetje…

Vijf jaar geleden viel ze als een blok voor een stille aanbidder die online anoniem heerlijk met haar aan het flirten was. Op Valentijndag ontving ze van hem een prachtige kaart. In de namiddag werd er bij haar aangebeld. Er stond een bezorger aan de deur met een bos rode rozen in zijn ene hand en in zijn andere hand een rode hartvormige platte Valentijndag doos. Verrast, heel verwonderd en blij, maar hoe kon hij weten waar ze woonde? Ze had hem nog nooit haar adres gegeven!

 

Ze wilde net gaan koken ging nog een keer haar deurbel. Voor de zekerheid keek ze nu eerst door het spionnetje. “Oh, gelukkig….”, ze zag een bekend gezicht. Het was een van haar mannelijke collega’s. Hij was een keer eerder bij haar thuis geweest om een boek terug te brengen die hij van haar had geleend. Hem kon ze met een gerust hart binnen laten.

Valentijnsdag-doos
Valentijsdag

 

Toen ze beiden aan de hete thee nipten, kwam de aap uit de mouw…. Haar stille Valentijndag aanbidder, dat was hij! Haar collega die op het werk altijd nogal op de achtergrond bleef. Hij die veelal nogal schuchter overkwam. Dat had ze echt nooit kunnen denken! Voor vandaag had hij nog één verrassing bekende hij.

Of ze zijn aanbod wilde aanvaarden mee te gaan naar dat intieme restaurantje met die overheerlijke gerechten en hemelse wijn. Nadat ze haar shock had verwerkt, stemde ze toe.

Hoe leuk dat ze hem vandaag op zo’n romantische manier verder had leren kennen. En wat had hij een enorme drempel moeten nemen om zich bekend te maken. Het bleek dat hij al maanden verliefd op haar was. Diezelfde avond kon zij alle remmen loslaten en gingen ze beiden geheel in elkaar op.

Daarna verstevigde hun privérelatie al snel verder. Binnen 3 maanden was hij bij haar ingetrokken.

Daarvoor woonde hij samen met zijn moeder in het huis waar hij als kind ook was opgegroeid. Een heel mooi jaren ’30 huis met een heerlijke tuin. Nadat zijn vader was overleden deed hij natuurlijk de zware boodschappen en onderhield de tuin. Ook de onderhoudsklussen in huis nam hij op zich.

 

Valentijndag
Valentijndag

Toen ze waren gaan samenwonen, bezocht hij haar bijna dagelijks. Zij kon zich prima redden zonder hem en ging nu ook meer haar eigen gang. Moeder en zoon konden elkaar gelukkig goed loslaten.

 

 

Ieder jaar met Valentijndag gaan ze nog steeds heerlijk romantisch ergens dineren. Alleen dit jaar hebben ze wel wat anders aan hun hoofd. Vorige maand is zijn moeder onverwachts overleden. In haar slaap; een overgang zonder ziekbed. De begrafenis was druk bezocht. Ondanks dat zijn moeder al in de zeventig was, had ze veel vrienden en bekenden die een stuk jonger waren dan zij.

Het voelde dat ze na al het geregel van de begrafenis, nu weer in wat rustiger vaarwater kwamen. Op één ding na…. Wat zouden ze doen met het huis. Hij wilde het graag verkopen, maar wist dat het nu slecht ging met de huizenmarkt. Er zelf gaan wonen met zijn vriendin vond hij geen optie. Voor hem was het een afgesloten hoofdstuk.

Een goede kennis wees hem op een artikel van Hulplijn Vastgoed die hij op linkedin had gelezen en interessant vond. Inderdaad doet Hulplijn Vastgoed het anders zo las hij. Oplossingen voor huizen die ouddated zijn zonder dat je dat eerst allemaal zelf hoeft op te knappen! En wat dacht je van verkoop voor een veel hogere prijs dan de huidige marktwaarde? Boeiend, als dat kan…. GRAAG!!

Hij heeft inmiddels het contactformulier ingevuld. Volgende week heeft hij een vrijblijvend skypegesprek. Benieuwd naar de oplossingen ! Heel anders dan wat hij tot nu toe ooit had gezien…

Laat Hulplijn Vastgoed je helpen met een ouderwetse en lastig verkoopbare woning….

Klik hier voor een afspraak!Bespreek uw mogelijkheden

met één van onze experts in een gratis eerste consult

Wij staan klaar om u te helpen met uw huis probleem.

 

Wilt u vaker een blog lezen van hulplijn vastgoed? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief:

 

Geef een reactie